aktuális
termékkínálatunk
legújabb
termékeink

Szállítási feltételek

házhoz szállítás ikon

Szállítási feltételek

 

Szállítási költségek

Kiszállítás csak Magyarország belterületére lehetséges (kivéve egyedi igények), melyeknek költsége az alábbiak szerint alakul:

- 15.000 Ft bruttó rendelés alatt a kiszállítás költsége: 1200 Ft bruttó összegű

- 15.000 Ft bruttó rendelés felett a kiszállítás: INGYENES!

 

Szállítási határidők

A webáruházból rendelt szállítási határideje várhatóan a visszaigazolástól számított maximum 4-6 munkanap.

Felhívjuk Kedves Vásárlóink figyelmét, hogy méteráru termékeink készre varrásának megrendelése esetén a szállítási idő meghosszabbodhat!

 

A www.lakastextilplaza.hu oldaláról megrendelt termékek kiszállítását kizárólag a GLS csomagküldő szolgálat (a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.) végzi. Kiszállítást csak belföldi, magyarországi címekre vállalunk, utánvétes csomag formájában. Külföldi kiszállítás egyedi igényekre szabva lehetséges, de ehhez a Vevőnek fel kell vennie a rendelést megelőzően a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, az egyedi igények és árak tisztázása végett.

Tisztelt Partnerünk!

Vállalatunk a hatékonyabb működés és a magasabb színvonalú szolgáltatás érdekében új vállalatirányítási rendszerre áll át. Ezzel egyidejűleg új webshopot vezetünk be, melynek éles indulásáról a későbbiekben küldünk tájékoztatást.

Webshopon leadni kívánt megrendelését pillanatnyilag ügyfélszolgálatos és értékesítő kollégáink rögzítik az alábbi elérhetőségeken:
e-mail: ugyfelszolgalat@rovitex.com
telefon: +36 72 547 100

Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésükre, türelmüket és megértésüket köszönjük. Sikerekben gazdag, vírusmentes boldog új évet kívánunk Önnek, családjának és munkatársainak!

Üdvözlettel:

a Rovitex csapata
helpdesk
Név:
E-mail:
Telefon:
Tárgy:
Üzenet:
Üzenet küldéséhez húzza el a zárat!
Hozzájárulok adataim kezeléséhez és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót
chat