aktuális
termékkínálatunk
legújabb
termékeink

Fizetési módok

Fizetési feltételek

FIZETÉSI MÓDOK

 

A webshopon keresztül történő általános fizetés lehetséges forintban történő készpénz utánvéttel illetve bankkártyás fizetési lehetőséggel is.

Mindkét esetben a GLS magyarországi csomagküldő szolgálattal történik az áru kiszállítása.

  1. Utánvételes fizetési móddal a futárának történő fizetéssel az áru átvételekor,
  1. Bankkártyás fizetésre az OTP Bank Nyrt.biztosítja a kártyaelfgoadás lehetőségét. Bakkátytás fizetéskor Önt átírányítjuk az OTP Bank fizetőoladalára, így a fizetés a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

Webáruházunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

 

 

Egyedi, készre varrt függöny vagy nagyobb összegű megrendelés esetén az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a végösszeg teljes vagy részleges előre utalását kérje. Készre varrt függöny esetében csak az utalást követően kezdi meg a varrási munkálatokat, mely a szállítási határidő módosítását is magával vonja. Ekkor a szállítási határidő is az egyedi megállapodás részét képezi. Az adatok részletes egyeztetése ekkor személyes csatornán történik.

kosár
tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres.

bejelentkezés
és regisztráció
helpdesk
Név:
E-mail:
Telefon:
Tárgy:
Üzenet:
Üzenet küldéséhez húzza el a zárat!
Hozzájárulok adataim kezeléséhez és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót
chat